Sunday, December 19, 2010

first attempt~

Assalamualaikum..aku xpandai nak writing mcm blogger yg lain..aku juz nak try bikin sesuatu yang lain dari yang lain..so aku cuba sampaikan dengan cara aku..even aku still jauh dari kartunis yg jauuuhhhh lagi cantik lukisan diorg..tapi bagi aku..yang penting..APA yang nak kita sampaikan..aku teringat kata2 nih.."dalam nak menyampaikan sesuatu ilmu@peringatan@pesanan..tak kira ia datang dari@melalui sesiapa@apa pun..walaupun dari budak kecik..orang tua..orang jahil..hatta haiwan sekalipun..selagi apa yang disampaikan itu BENAR..tidak melanggar syariat ISLAM..apa salahnya kita menganggap itu sebagai peringatan@petunjuk@pesanan dari ALLAH untuk kita..tetapi melalui mereka..xsalahkan kita bersangka baik..kn?kn?husnu zhon...wallahualam~~~=)

aku ialah hanya untuk berpesan dan mmberi peringatan pada diri sendiri..90% untuk diri sendiri..another 10% lg tuh baru la untuk aku jugak..ngeeee~~

4 comments:

  1. karya anda,sungguh menarik n kreatif...:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..=)
    semoga sama2 mdapat manfaat..insyaAllah ^^

    ReplyDelete
  3. sukalah suma pos2...
    kreatif..
    mohon sebarkan ye...

    ReplyDelete